• "Knjiga koja želi da traje je ona koja se može čitati na različite načine. U svakom slučaju treba da omogući različito, promijenjljivo čitanje. Svaka generacija čita velika djela na drugačiji način." Horhe Luis Borhes

Dorothy Koomson - Žena koju je volio prije mene

Libby živi u velikoj kući uz more, ima predivnog muža Jacka i naizgled savršen život. Međutim, Libbina sreća ipak nije potpuna. Razdire je sumnja prema voljenom muškarcu za kojega se ishitreno udala i sada nije sigurna poznaje li ga uopće. Sve što zna o njemu je to da  je bio oženjen za Eve, koja je u svakom pogledu bila savršena.
Libby u kući pronalazi Eveine dnevnike iz kojih doznaje nevjerojatne podatke iz njezine prošlosti, a i Jackeove obiteljske tajne. Počinje se pitati je li Eve bila ubijena i je li Jack na bilo koji način povezan sa njezinom smrću.
Ova zanimljiva knjiga spoj je napetog trilera i prekrasne ljubavne priče koja će vas držati u neizvjesnosti sve do posljednje stranice.
Dorothy Koomson suvremena je engleska spisateljica i piše za brojne ženske časopise. Osim "Žene koju je volio prije mene", veliki uspjeh postigla je i sa knjigom "Kći moje najbolje prijateljice".