• "Knjiga koja želi da traje je ona koja se može čitati na različite načine. U svakom slučaju treba da omogući različito, promijenjljivo čitanje. Svaka generacija čita velika djela na drugačiji način." Horhe Luis Borhes

Najljepše slikovnice za najmlađe


Praznici su pred vratima i dolaze dani darivanja kada ćemo svoje najbliže, male i velike obradovati nekim poklonom.
A kako odabrati najljepši i najoriginalniji poklon bez cjelodnevnog obilaženja dućana?
Poklonite knjigu!
Knjiga je najljepši blagdanski dar, naš mali brodić s blagom, koji nas vodi u neke nove i još neistražene svjetove.

Ti i ja, mali medo – Martin Waddell prekrasna i topla priča o prijateljstvu, ljubavi i odrastanju. Kroz odnos dva medvjedića objašnjen je odnos djeteta i roditelja.
 Riba duginih boja – Marcus Pfister – priča koja govori o ljubavi, prijateljstvu, davanju, ali i o taštini. Najljepša ribica u oceanu kojoj se svi dive mora nadvladati svoju taštinu kako bi zadobila ljubav i prijateljstvo ostalih ribica.
Mali anđeo – Michael D. O’Brien - priča o malom anđelu i njegovim nebeskim pustolovinama. Knjiga koju ćete čitati svojim najmlađima prije spavanja.
Ja – Philip Waechter  - Ovo je knjiga za svakoga tko nekoga voli. Naučit će vaše najmlađe da se raduju malim stvarima, da se ničega ne boje, da traže nove izazove te da se osjećaju da su baš oni nešto posebno na ovom svijetu.
Marley ide u školu – John Crogan – knjiga obiluje prekrasnim živopisnim ilustracijama i zabavnim tekstom. Priča je to o psu koji tajno slijedi svoju prijateljicu Cassie u školu. A kada se nađe u školi tad započinje prava avantura.
Princeze svijeta – Katell Goyer -  knjiga koja će oduševiti vaše djevojčice kada upoznaju najljepše princeze iz cijeloga svijeta. To što su prekrasne ne znači da su i sretne. Zato poklonite ovu knjigu svojoj maloj klincezi i uvedite je u carstvo lijepih haljina, nakita i prekrasnih dvoraca.